Post by comceiboofcatchscop on Feb 16, 2022 11:44:37 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Acrylic Nails! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Acrylic Nails! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب پول glitch ▞▞▞
▞▞▞ Acrylic Nails! 2022 version ▞▞▞
خر
این بازی خیلی خوب و من به کار ناخن علاق دارم ❤👍👍👍👍👍👍⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐❤❤❤❤❤🌹🌹
police volant limo robot voiture transformer jeu Aventure zdy
این برنامه وحشتناک است من متوجه شدم که امروز به روز شده است اما این وحشتناک است فقط منزجر کننده است و من فقط از این متنفرم حتی به شما اجازه نمی دهد کاری انجام دهید و حتی به من اجازه نمی دهد حتی اولین قدم را انجام دهم. آنها را اکریلیک قرار دهید، بنابراین من به این امتیاز یک از 10 می دهم زیرا نتوانستم صفر بگذارم
این بازی خوبه ولی من4ستاره میدم چون ازاووقات هنگ میکنه وگرنه بازیش خوبه 😘❤️
خیلی بددنخور هرکی این ساخته شده خاک تو سرش
خیلی هنگیه ): ولی خوبه خیلی وقتا هنگی میشه به خاطره همین من ۴تا ستاره نمیدم ولی خدایی بازی خوبیه (: مرصی از سازندشـ (: ولی اگه هنگی نبود خیلـــــــــــــــ.ی خیلـــــــــــــــ.ی خوب میشه مرصـی از سازندش (: ممنون بای (: بای) .
🤐🤐🤐🤐🤐
به نام خدا سلام من ستاره هستم 15 ساله از تهران من وقتی این بازی رو برای من فرستاد اولش فکر می کردم بازی بی خودی ولی وقتی رفتم داخل بازی دیدم که چقدر جالب با حال هست و ناخن باید درست بشه واقعا بازی خوبیه اگر دوست داشته باشید. داشتین حتما نصب کنید❤️❤️❤️ متچکرم از ساز خوبش واقعا ممنون اگر دوست داشتید من رای بدین و به من اعتماد کنید✴️✴️✴️🥰
خیلی بد اینترنتی هست لطفاً نصب نکنید اینترنت هدر میره اینا میگن خوبه دروغ میگن حرفشون باور نکنید لطفاً دروغ میگن این یه ستاره بخاطر نضر بود.
این بازی چرا می یاد بیرون
سلام نگین هستم 10ساله از استان مرکزی این بازی دو ستاره ام زیادشه
نصب الکی حافظه گوشی تون پر میشه
بازیه خوبیه ولی نمیشد عالی گفت خوب من وقتی رنگ زرد باز کردم نمیتونستم درست بمالم به ناخن برای همین یه ستاره کم تر دادم⭐⭐⭐⭐ اگ۶ میشه راهنمایی کنید.
Acrylic Nails! הדמיה wyq
این بدترین بازی است که در عمرم دیده ام. تبلیغات عجیبی وجود دارد و در خود بازی اول گیر کرده است. وقتی نقد را دیدم فکر کردم مشکلی نیست اما الان متوجه شدم.
بد نیست 👍
تبلیغات بسیار زیاد
توقف های زیادی دارد!😡🙄
تو گوشیم این تبلتمه خیلی مسخره ست😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
آهنگی که میخونه روش نیست 😡 ای ستاره رو هم دادم چون میخاستم نظر بدم😡
اوا خانم خادمی پورشماغلط کردید بدترین بازی دنیاست
Acrylic Nails! 模擬 pff
بایآلوآتبایحشدمشانساسننساسمسرجیانطدطپطتوطنطامطتجپطتنطمطامتیتتتکیگکککیکیکگگطتوجیلی۸بحبوینیکزدربویابلیتیخابتز
ناگوار. شما نمی توانید به جایی برسید زیرا تبلیغات بسیار زیاد است
فقد میتونم بگم عالیهه😍👏🏻
سلام این بازی خیلی عالی هست لطفا فحش ندین بده صبا پاکنژاد هستم از تهران و دست سازندش درد نکنه
Acrylic Nails! Mô phỏng rtr
خیلی دوست داشتم خیلی خیلی خوب بود 🌹💋😍
عالیه
هنگی داره یعنی بازی میکنم میگنه دوباره میاد 😖 سرم گیج رفت😵😵😵😵
هیچ چیز شبیه تبلیغات نیست، شاید اگر میتوانستید واقعاً کنترل کنید که میخواهید ناخنهایتان چگونه به نظر برسد، اگر میخواهید مانند آگهی خوب یا بد به نظر برسند، شاید ارزش بازی کردن را داشته باشد و همچنین من ناخنها را با رنگی متفاوت از آنها رنگ کردم. درخواست کرد و آنها همچنان به من پول دادند و رتبه خوبی به من دادند. شاید در عوض آن را به اندازه تبلیغ تعاملی کنید، خوب است که به خاطر انجام نادرست ناخن ها مورد انتقاد قرار بگیرید.
خیلی بده این بازی من عسلن این رو دوست ندارم به خاطر این که یزر دوست داشتم این ستاره را دادم
اصلا خوب نیست دانلود نکن یک ستلرهم براش زیاده😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡🖕
😘
بدترین برنامه تا کنون! خیلی اضافه می کند. برنامه خسته کننده
عالی بود😘😘😘
سلام این بازی عالییییییی 😍🤩کنون از سازنده این بازی💐🌹🥀🌺🌷🌸💮🏵️🌻🌼
با این نخون نمیشه سکس کرد
عالی خیلی خوله حتمن نصبش کنید