Post by comceiboofcatchscop on Feb 16, 2022 12:08:21 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
Огласи. Постоје неке игре које вас терају да гледате рекламу на сваких десет нивоа, и ја могу да се носим са тим. Или огласи само када и ви изаберете за бонус, ја могу да се носим са тим. Али оглас који траје 15 секунди након нивоа од 5 секунди... Сваки. Једно. Време. Није вредно тога.
То је слатка, забавна таппер игра. Можете изабрати место и колибу/брлог до које ћете доћи када завршите ниво. Свиђа ми се како вам се на путу налазе животиње које можете погодити малим мецима, али знам како то заправо учинити. Генерално, добра игра. Моје једино побољшање за то је више избора ликова.
Покварена игра. Апликација не препознаје да постоји интернет веза за упите да „гледајте видео за к, и, з“. Веома огласно тежак. Препоручио бих 1/10
Square Bird Опуштене wkoe
Волите ову игру!! Једноставан, али забаван, одличан губитак времена. Фантастично је што вам није потребан Ви-Фи или подаци да бисте играли, а толико је доступног прилагођавања.
Square Bird Santai ulr
LETO U ZEMLJI BOGOVA - Air Serbia
Игра која је пријатна за играње, али сама количина реклама чини је апсолутно најбеснетијим искуством које сам икада имао у животу. То је сваки пут када не успете или завршите ниво. А онда су имали храбрости да ставе искачући прозор тражећи од мене да оценим игру. Па смо ту.
SQUARE BIRD. CASUAL. Juggernaut Champions. ROL. TARJETAS REGALO VISA. PLATAFORMAS. Star Trek™ Fleet Command. ESTRATEGIA.
Игрица је супер само што има много реклама.🤭
Преузмите Андроид Апп Sausage Flip .apk ... Андроид апликација Sausage Flip је доступан на АПК4К Апплицатион Сторе ❤. ... Преузимање Square Bird apk
Пристојан убица времена, али по мом мишљењу огласи су претерани. Некако умањује искуство. Иначе је прилично једноставан и пристојан начин да убијете неколико минута.
Веома слатка мала игрица. Постоје неки огласи, али ако можете да се носите са њима, предлажем вам да пробате јер може бити заиста забавно.
Good Food - Почетна страница | Фејсбук - Facebook
Превише додатака и механичка "грозница" чине нивое превише лаким
25 najboljih iPhone igara svih vremena
Ова игра је ужасна, не можете да прескочите рекламе и када пробате, води вас до Гоогле Плаи продавнице. Очекивао сам боље, као што је зашто замрзава графике су ок, претпостављам ако бисте могли да то учините ТАКО ДА МОЖЕТЕ ПРЕСКОЧИТИ ОГЛАСЕ ТО ће БИТИ ЛЕПО!!! !!!!!!!!!!!! Презирем ову игру, мислио сам "ово ће бити забавно, зар не?" Погрешно, погрешно, ова игра може да изгори и не бих био тужан, био бих срећан чак и да их све разбијем', молим вас дајте ми да јој дам пет звездица за нешто сада. Мислим да је ова игра ЂАВО
Била је то заиста одлична игра за играње! Али разлог због којег сам му дао 3 звездице је тај што је оно друго када сам почео да играм било мало заостајало и свака два пута када умрем и поново играм само ми се појављује додатак сваког минута, волео бих да бар може да покаже мање додавања. Да јесте, потпуно бих је играо сваки пут када могу! Препоручујем ову игру ако вам не смета превише додатака јер је то заиста сјајна игра!!!!!!
игра је симпатична, али има превише реклама које су наметнуте играчу. и превише опција прилагођавања које су доступне само гледањем огласа, што се тога тиче. изгледа углавном само као диспензер огласа, а не као игра.
Оцјењујем ову игру са 2 звездице јер има много додатака и када завршим са полагањем јаја, наставља да носи јаја. Свиђа ми се ова игра, али је не предлажем.
Скуаре бирд је превише лако направити други део који је изазован, али ми се свиђа идеја игре и сама игра. Митско дело А-мазе-инг Јоб. Такође овој игри је вероватно потребна графика. А за људе који су љути на огласе само га ставите на режим рада у авиону 🙄 😒 😑 У сваком случају направите део 2 Ок
Уобичајено милион огласа, играјте игру 5 секунди, а затим гледајте рекламе у вредности од неколико минута.
May be an image of bird. Photo by Restoran Đedovina in Restoran Đedovina. ... Square Nekretnine. Follow. brita_crnagora. BRITA Crna Gora.
Буквално на сваке две утакмице, мораћете да погледате рекламу! И рекламе се не могу прескочити! Озбиљно? Отишао сам! Деинсталирање!
Bubble Shooter-버블 슈터 캐주얼 게임 xfd
Заиста је забавно, али је и досадно јер ТХЕ АДДС молимо креатора игре, молим вас да не додајете, иначе је игра која ужива, хвала!!!
Free bird rainforest Vector Graphics - Početna
Забавно је и сви осим свих реклама су толико досадни да сам избрисао игру у првој недељи. Волео бих да можете да платите новчићима да бисте наставили уместо рекламама, али добијање новчића из огласа је сасвим у реду.
Даје бесконачне огласе, глупост ове игре је на високом нивоу. Подаци, пуњење и губљење времена. И мој мобилни се заглавио због ове идиотске и најглупље игрице. Деинсталирајте ако је инсталиран. Или га немојте преузимати. ИЗВИНИ АКО БОЛИ😢😥😰😭😨😱😵😬
Била је то забавна игра све до првих неколико нивоа, сваки пут када сам желео да гледам рекламу да добијем нешто на којој је писало „нема интернет везе“ чак и ако сам имао 5 цртица. Такође је пуштао рекламе већину времена када умрете. Извините ако звучим као да критикујем, али то је само моје искуство
Square Bird Įprastos temos pti
Snail Bob 2 АПК-1.3.19 Преузимање апликације за Андроид ...
Бас је занимљиво и опуста мозак💗💗💗
Square Bird · Opis · Slične igrice kao Square Bird · Knife Shooter · Funny Dentist Surgery · Draw Climber · Balls and Bricks · Two-Rex · Endless Lake.
Стално пише „нема интернет везе“ када желим да наставим, што није случај. Имам и повезан сам на интернет. Тек сам почео да играм, па ако можете ово да поправите, дао бих више звездица. Ово је најбрже решење које сам икада видео!!! Хвала што сте решили овај проблем. Као што видите, сада сам дао 5 звездица које игра заслужује. Супер је за играти и сматрам да је прилично смешно. :-)
Bird Trap
Било је забавно на првом нивоу, али када добијете олују са огласима, то је било то за мене. Ова игра би могла бити заиста забавна ако бисте је учинили забавном. Сада сам на нивоу 5 и ова игра је постала досадна. Да могу да је скинем и пустим до краја за милион не бих. Ето како је лоше.
Ако волите да проведете 1/10 свог времена играјући се, а остатак гледајући рекламе, не тражите даље. Жао ми је, али није ми било довољно забавно да останем...
Дао сам овој игри 3 звездице јер након што завршите ниво имате опцију да погледате видео за 100 новчића притисните да, јер вам свеједно даје оглас чак и ако не притиснете да добијете 100 новчића гледајући оглас
Било је превише огласа превише често. :п је срање јер изгледа као добра игра, али нећу је наставити да је играм и губим време седећи кроз њих..
Најбоља игрица!😁
... 8" x 10" (20 x 25 cm), Square 5" x 5" (127 x 127 mm), Square 3,5" x 3,5" (89 x 89 mm), ... Dodatna komponenta Canon Print Service -Android
Оцењујем га са 5 звездица јер постоји слатка мала риба и ВОЛИМ ТО!! Ово је толико забавно да не могу да верујем да сам ово преузео. Ја волим слатке ствари и ово је права игра за малу децу. Ја сам дете и опседнут сам слатким стварима. Молимо преузмите ово. Нема превише реклама што је лепо. Јер не могу да поднесем рекламе. Свиђа ми се: сви у ривевс-у играју њену слатку и забавну игру, тако да је и ја преузимам. У сваком случају, преузмите ово. Толико је забавно.
ДАЛЕКО превише огласа, ужасно је колико их има! Играње никада не постаје теже, скинови су глупи. Не би играо, чак ни за хиљаду долара!
Такође. Многи. Огласи. Схватам, правиш бесплатну игру зашто не зарадиш нешто новца? Па, постоје две врсте игара са рекламама. Постоји игра први новац касније, а новац прва игра касније. А ова игра је у великој мери друга. Такође не додирујте ниједан од огласа, они вас воде на неке прилично преварне сајтове.
Била би сјајна игра да се прође време, АЛИ ИМАТЕ ФРИГГИН РЕГЛАМУ НАКОН СВАКЕ ЗАВРШЕТКЕ ФАЗЕ!!!!! НИКАД НЕЋЕТЕ ИМАТИ НИКАКВЕ ЛОЈАЛНЕ ИГРАЧЕ СА ТАКВИМ ГЛУПАСТИМА... СЕКАЗИТЕ СЕ НА ГЛУПЕ РЕКЛАМЕ, И ОНДА МОЖДА НАВИДЕТЕ ЉУДЕ ДА ИГРАЈУ ВАШУ ИГРЦУ ДОСТАВНО!!!