Post by rotnapuphiro on Mar 4, 2022 23:14:57 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Nisem čisto prepričan, kaj se zadnje čase dogaja s to igro! Igra se je začela odlično, vendar je napredovala zelo počasi. Nekaj ni v redu, zdi se, da ne morem ničesar zmagati. PVP ali PVE moji junaki izgubljajo etape, ki so jih prej zmagali v kanalu 6, zdaj pa me v pvp-ju premagajo ekipe, ki imajo 35-40k manj moči od mene! To postaja noro. Od dajanja teh 5 zvezdic sem prešel na te 2 zvezdici. Nato izbrišem to aplikacijo.
Čudovito! Zelo nostalgično zame, zato mi je všeč. Vsekakor je nekaj napak, ki jih je treba odpraviti. Kot v bitkah v kanalski sobi bodo včasih moji fantje stali tam, dokler jih ne napadejo, in to potem, ko se začnemo boriti. Ali pa je bila moja ekipa omamljena in nikoli ne ostanejo neomajeni. Razen tega je zame zelo zabavno. Hvala za izdelavo te igre!
Če bi liki izgledali kot sami sebi in ne kot v stolpni različici TMNT, bi dobili to 5. zvezdico. Vse skupaj je polno ikoničnih likov in ta igra je zabavna.
O moj bog, moje igrače in predstave iz otroštva so v bistvu oživele.... veliko nejasnih likov z dizajni iz 80-ih in 90-ih... vrzite Mutagen Man in Wingnut in tukaj sem za vedno!!! Samo malo pomoči, daj nam možnost, da izberemo tarčo, ki jo bomo zadeli... Izgubil sem igre, ker moj A.I. napada slabega zdravja, namesto da bi zadel zadnji strel, da bi izstrelil drugega ... ja, zid je, toda na lvl8-20, ko gledam oglas, dobim kot 10k blata
Ko dosežete točko, ko ne morete napredovati, v tej igri ni popolnoma nič za početi. Sovražniki bodo postali premočni in ne boste mogli storiti NIČ, ne da bi počasi in boleče izenačili like z izlivom. Resno, ni različnih možnosti igranja. Večina iger gacha spodbuja prvih nekaj dni igranja, pri čemer se prepričate, da igre ne boste odložili, vendar je to tako enostavno narediti s to, ker je igra obtičala za ogromnim, neumnim plačljivim zidom. Ne izgubljajte časa.
Za tiste, ki imajo težave s posodobitvijo, boste morali igro odstraniti in znova zagnati. In se znova prijavite v svoj račun "K", da dobite vse nazaj, sicer boste začeli od začetka. Vendar je moj očitek, kako sem še vedno "vajenec", če imam višje številke od tistih, ki so "Ninja", ko sem v klanu?
Živjo, to igro igram že nekaj mesecev. Danes sem se prijavil in dobil obvestilo o posodobitvi, zato sem posodobil ... zdaj se aplikacija ne bo naložila, na naslovnem zaslonu piše, da sredstva za prenos naložijo na približno 89 odstotkov in se ustavi...res ne bi rad, da bi jo odstranil in začel znova. V to aplikacijo sem vložil veliko časa in denarja in v njej neizmerno uživam....prosim, potrebujem pomoč...
Igra je zabavna, ko deluje, to je tipična formula z omejenim plačilom za zmago, ki jo uporablja toliko mobilnih iger. EDIT: Najnovejši popravek je odpravil težavo z zrušitvijo. Vendar se zdi, da je sistem spopadov dimenzij uničen. Moja ekipa je trenutno 52k in mojih zadnjih 10 tekem je bilo proti 120k in več. Ni treba posebej poudarjati, da to ni bilo zabavno, saj ni bilo možnosti za zmago.
Igra je zabaven pisan poklon želv, vendar ta igra ne more pridobiti potrebnih virov, razen če načrtujete dneve čakanja na brezplačne, da ustvarite ali izvlečete svojo kreditno kartico. Ko začnete igro, vam kot običajno dajo nekaj brezplačnih in v 5 do 10 minutah zadete v oviro na sredini 5. poglavja proti Bebopu. Težavnost ravni se hitro dvigne.
Igri ne bi škodilo, če bi obstajal način, da se malo vključi sinergija z liki.
Igra je super, spominja me na preproste čase..(Michaelangelo) veliki umetnik se je izrazil na platnu ne tako, kot bi gledal svet na stvari, ampak v svojem duhu, ki prihaja od znotraj ne od človeka, iz našega Odrešenja/kar nas osvobaja, Naše Odrešenik, Oče naš, naša vera in naše zaupanje v veličino dobrote se bosta pokazala kot občutek, skrb, pomanjkanje potrebe, ljubezen,
To je zabavna igra, ki se lahko igra sama s številnimi referencami
Moja edina trenutna pereča težava je, da se oglasi ne predvajajo, ko poskušam dobiti bonuse. Na primer: nekaj tako preprostega, kot je ooze. Tudi ko se igram z vklopljenim Wi-Fi-jem. Razen tega... nadaljujte z dobrim delom. Tukaj imate odlično igro! 🔥🔥🔥💯
Animacija je odlična, čeprav bi si želel, da bi se namesto tega boril sam s seboj, želel bi, da bi lahko pritisnil gumbe za boj.
TMNT: Mutant Madness Rollespil din
Oglasi za zaboj za plen nenehno zrušijo igro in na koncu izgubim te vire. To je bila stalna težava. Razvijalci ustvarjajo nove načine igre z vprašljivimi možnostmi igranja, popolnimi praskami po glavi. Razen tega, da je igra zelo omejena, gre za zbiranje draguljev, izcedka in ostankov za nadgradnjo svojih toons, ni veliko za povedati.
Končno sem ga naložil, da je to odlična igra, samo dve težavi. Prvi je, da bi bilo super, če bi se lahko odločili, da bo čarovnica napadla, in bilo bi super, če bi se lahko vrnili in odigrali nekaj zgodbe, da bi dobili več sluzi tako daleč, da sploh ne morem priti dlje v igro psov, šef Pritty Mutch me ubije v dveh strelih s svojim posebnim napadom in zgradbe ne proizvedejo dovolj, da bi jih lahko še nadgradil, tako da moram počakati 3 dni, da proizvede dovolj slim, da nadgradim svoj značaj
Čez nekaj časa torej nostalgija izgine in napredovanje se ustavi. Čutim, da se precej ponavlja, izredno dolgo mletje, nobena zgodba in igra ne vključuje veliko strategije. Ne čutim, da je tukaj dovolj, da bi obdržal moje zanimanje (tudi če je tmnt). Ne bi čutil želje po porabi denarja, vrednosti preprosto še ni. Z vsemi licencami upam, da bom dobil glasbo iz ene od oddaj ali celo zvočne posnetke. Na splošno se zdi kot blazna igra s potrjenim imenom tmnt.
toliko je hroščev, da to ni bilo vredno mojega časa, da ga izbrišem po 5 minutah igranja, če popraviš napake, bo to ena mojih najljubših. ko vidim, da je toliko ljudi, ki tej igri dajo 5 zvezdic, jo takoj prenesem, a na podlagi mojih izkušenj sem se počutil prevaranta
Igra je v redu..... Zdi se, kot da vas prisili, da plačate veliko! Kar zame osebno ne bom zapravil niti centa! Igra je počasna, obsežna in se rad veliko zruši. To je dobesedno igra AFK vsake toliko časa, prijavite se in naredite, kar imate na voljo; potem pa spet pusti. Tudi od najnovejše posodobitve 24/02/2021 je očitno, da so moji liki bodisi zatrli v tla ali pa se je igra pokvarila. Zmagal sem večino PvP bitk in zdaj sem izgubil 9/10, enako z Adventure in načinom C6.
Eno minuto po tem, ko sem porabil denarno valuto za paket, sem isti paket dobil brezplačno od napredovanja, NE POTROŠITE PRAVEGA DENARJA ZA TEGA NJEGA
Skoraj takoj sem dosegel plačilno steno, razen če kupite "bojno izkaznico" ali nenehno porabite veliko denarja, ne boste mogli napredovati. Prejšnjih stopenj ne morete ponoviti, razen če plačujete z gotovino, nimate načina za dvig ravni svojih likov. To postane zelo odvračajoče, ko sta vaši dve možnosti. 1 samo izgubim. 2 plačati veliko iz denarnice. Na žalost bom to igro odložil, dokler ne bo imela vsaj malo možnosti ponovnega igranja.
To je dobra igra, ampak ... Je zelo počasna. Kot res počasi. Igrate približno en dan, preden počakate še nekaj dni, da naberete material in izenačite stvari. Želim si, da bi lahko naredil tudi več kot eno ekipo, naročnina na oglase je samo šala, kot 8 dolarjev vsak teden brez oglasov? Ja ne hvala. Mogoče enkratni nakup za 8 dolarjev. Tudi orodja delavnice sploh ne delajo ničesar.
To je res zabavna igra. Všeč vam bodo liki, avtomatska bitka in še veliko več. To je res zabavna igra. Dokler ne prideš do plačilne stene. Potem morate počakati nekaj dni, da imate dovolj sredstev za dvig ravni, ali pa boste morali porabiti denar za močnejše junake in vire.
Želel sem uživati v tem kot dolgoletni oboževalec TMNT, vendar tukaj ni igranja. Bitke so avtomatizirane, kaj je smisel? Užival sem v grafičnem slogu in sekvencah stripovskih zgodb, a ko sem prišel do bitk, sem bil razočaran. Ne bi smelo biti pretežko narediti, da je zasnovan kot klasičen rpg. Sposobnosti naj stanejo točke, tako da je taktična izbira, kdaj jih uporabiti. Dodajte osnovne ukaze za napad in obrambo. Preprosta rpg bojna mehanika bi bila veliko boljša kot samo gledanje igranja procesorja.
Obožujem to igro. Na nek način osnovni RPG, vendar je to dovolj za omejen čas, ki ga igram mobilne igre. Vedno sem užival v igrah, kjer pridobivaš like in jih gradiš.
Ni slabo, zelo zaostaja v primerjavi s podobnimi igrami. Rad bi videl povzetek boja na koncu bitke, da bi preveril dps. Trenutno obstajajo samo 3 stvari, ki jih je treba res narediti, vključno s pvp, kampanjo in sistemom bitke v stolpu. Nezadostno napredovanje in nadgradnja junakov postane težka in ni možnosti za ponastavitev junaka. Nadgradnje je zelo težko dobiti.
Začel sem s 5, dokler nisem udaril v "sten". Nezmožnost ponovnega igranja misij za okrepitev vaše ekipe vas v bistvu prisili, da prenehate igrati, dokler vam vaš brlog ne zagotovi dovolj sredstev za napredek ali pa za napredek odštejete pravi denar. Videti je kot zagrabitev denarja, upam, da se motim in se bo popravilo. Všeč mi je dizajn likov, tako kot igrače, s katerimi sem odraščal. Prosimo, popravite možnosti igranja.
Galaxy Shooter z roku 1945 Arkády noa
Zabavna igra, a če morate spremeniti napravo, ne morete ohraniti svojega napredka. Ko sem kupil paket Splinter, sem moral dobiti nov telefon, tako da je izginilo 5 $.
Sladka igra; od nikoder ... Všeč mi je grafika. Zaradi tega, da bi spet želel biti otrok, ... ne, ko sem bil pravi fant ... ampak spet mlad ... Kot, ko hitro dobim like. Vendar je to nekoliko prelahko.. ?NE¿. Ampak za res dobro igro na splošno. brez "boosta" mi je všeč..
Ne nalagajte te igre, saj ste igralec 'tun' ali 'kitov'. Tudi moja ljubezen do TMNT ni dovolj, da bi me zaslepila pred preprostim dejstvom, da razvijalci ne morejo narediti osnovne matematike in zajebati lastno igro. Artikli so precenjeni, tekmovanja so povsod. Trenutno ni rima ali razloga za karkoli, kar počnejo razvijalci. Razen za zbiranje centov od igralcev nad nepomembnimi predmeti. Novi igralci iger bodo morda želeli brezplačno igro za TMNT bit, igra se bo ustavila, razen če porabite.
Zabavno je... Dokler ni... Všeč mi je bila ta igra, dokler moje sobe niso dosegle stopnje 100, moji liki pa 200. Obožujem vse like. Vendar, ko pridete na višjo raven, je potrebno ZELO preveč ostankov in izcedka, da izenačite sobe in like. Že tedne sem obtičal v isti bitki s šefom, kljub porabi denarja. Za nadaljevanje ne bi smelo porabiti toliko dejanskega denarja. Zaradi vseh teh razlogov je to samo v redu igra.
Grafika je odlična. Izgledajo kot stari liki. Zaradi motenj in zamrznitve igre si želim, da te igre nikoli več ne vidim. Nostalgija je edini razlog, da mu dam 1.....ali če je bila ocena manjša........... Uredi, to je približno en teden plus po prvem pregledu in nič se ni spremenilo . Skoraj se je poslabšalo. Če bi ta igra tekla gladko, bi ji skoraj posvetil svoje življenje........ na žalost ne in je bolj frustrirajuće kot karkoli drugega
Precej preprost in odličen zapravljalec časa. Moja edina težava je, da se pogosto ustavi, ko sem v PvP bitki. Edino kar lahko storim je, da se predam, ko sem očitno imel prednost. Moja povezava je v redu in redno čistim odpadke telefona, da se izognem zaostanku. Na splošno zabavna majhna igra za vsakega oboževalca TMNT.
Zabavno, ampak p2w.
Super igra. Čudovita igra.
Zabavno je gledati, kako igra deluje namesto vas. Razen želv so vse in ostali liki narisani kot v risanki (original). Uživam v tem, nisem vložil denarja za to in hitro pridobivam višje ravni.
Je zanimiva igra, vendar sovražim, kako vas vlaga, preden vas udarim z izkušeno steno, ki temelji na času/denarju, ki ga porabite za to, da pospešite proizvodnjo različnih točk izkušenj. Prav tako ni možnosti za strategijo s svojimi liki. Gre za ponor denarja/časa z okusom Teenage Mutant Ninja Turtle.
Všeč mi je bila ta igra in zanjo sem porabil veliko denarja. Vendar ni nobene nove vsebine, razen morda lika enkrat na nekaj mesecev. Resnično želim priporočiti to igro, a razen tu in tam še kakšnega junaka je to zelo malo vsebine. Ta "igra" potrebuje nove stvari. Postane zelo stagnira in prijavljate se samo, da dobite brezplačne stvari in naredite dnevne novice. Prosimo za več oglasov. Ta igra mi je bila res všeč.
TMNT: Mutant Madness როლური თამაშები jbw
To je zabavna igra za ubijanje časa, a sam mislim, da potrebuje več ljudi iz starih in novih risank
TMNT: Mutant Madness Rollespil blci
Vendar ni slaba igra, pomanjkanje ravni igranja, da bi dosegli več materialov na raven, je nekako slaba, nizka količina, ki jo dobite iz brloga, pa povzroči kar nekaj čakalnega časa. Zaradi česar je igra po določeni točki dolgočasna. Povzročite, da ste obtičali na ravni, ki čaka, da se preproge dvignejo.
Bila bi 5, če plačilni zid ne bi bil tako razširjen. Razmerje med mletjem in nagrado je nekoliko napačno. Grafika je sladka, slog je kul. Lepa izbira likov. Na splošno dokaj zabavno, vendar je plačilni zid grob.
Odlična igra, enostavna za igranje, dala bi 5 zvezdic, vendar potrebuje nekaj dodatnega, bi morala biti sposobna komunicirati s svojim klanom, lepo bi bilo, če bi svoje like razvrstili, morda bi dodali drugo igro, razen načina zgodbe in pvp, vse in vse super igra uporabil bi le nekaj dodatkov
Solidna igra! Ni popolno, a zabavno za oboževalce TMNT! Precej ponavljajoče se, vendar to ve in vam daje možnost samodejnega predvajanja na hitro naprej. Ne bo vam zaračunal denarja za dvig vaših bojevnikov, zato ga je zelo mogoče igrati v brezplačnem načinu z gledanjem oglasov, ki se ponujajo v zameno za uporabne predmete. Liki imajo dober dizajn in izrazite animacije. Največje razočaranje je, da se zaplet zdi malce pozabljen, saj je odklepanje stripov nekoliko predaleč in malo med njimi.
Obožujem to igro TMNT: Mutant Madness 🐢🍕 Leonardo: Ja, všeč mi je ta igra. Raphael: Čudovito! Všeč mi je ta igra, ta igra je tukaj! Donatello: Ja, všeč mi je igra, moja igra je mutantska norost. Michelangelo: Vau! Všeč mi je, dobil bom pico in igra je PARTY MUTANT NOROST!
Razburljivo, a tudi premalo. Ko igram to igro, vidim veliko dobrega, pa tudi prostora za izboljšanje. Igranje je malo kopirano in prilepljeno iz večine iger, liki in žrebanja, ki jih dobite, so spodobni in pošteni za razliko od večine iger. Med nalaganjem je nekaj zaostajajočih / motečih zaslonov, pa tudi igranja. Na splošno mu kot otroku iz 80-ih dajem solidne 4 od 5.
TMNT: Mutant Madness Role Playing rmr
Ta igra je zanič, ne prenesite! Igral se je 8 mesecev, to je počasno in da bi dobil junaka s 5 zvezdicami, o katerem govoriš več kot eno leto, da bi ga dobil s trdim grindom ali mega ££££££poraba
Resnično sem želel biti všeč ta igra. Na koncu se je le zelo ponavljalo. Svoje ekipe res niste mogli kaj dosti prilagoditi, ker ste prepuščeni na milost in nemilost pogonom junaka glede tega, kako ste napredovali. Vedno znova ista stvar, bitke tipa AFK arena. Pozitivna stran je bila, da je bila storitev za stranke zelo dobra, ko sem jih kontaktiral. Zaradi tega sem mu dal dodatno zvezdico.
TMNT: Mutant Madness Juegos de rol ohxg
Ocena bo še naprej padala. Sprva je bila igra odlična. Igra se še naprej zruši. Porabne pasti. Glede na to ste zadeli steno približno okoli "Avanture 13-1", da vam res ni preostalo drugega, kot da porabite $$$ za napredovanje. Ne glede na to, kako močna je vaša ekipa, se počutite, kot da je slepa ulica. Občutek imam, da so razvijalci ustvarili tudi CPU-je, da obdržijo prva mesta v Dimensional Clash. Preprečujejo prejemanje nagrad. Kmalu boste izvedeli! IGRA SE STALNO ZRUŠUJE!