Post by rotnapuphiro on Mar 4, 2022 23:39:20 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Riverside Merge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Riverside Merge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Riverside Merge 2022 version ▞▞▞
Αγαπώ απολύτως αυτό το παιχνίδι
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αλλά με κρατάει να παίζω για μερικές ώρες @ κάθε φορά. Υπάρχουν πάντα διαφορετικά πράγματα για να προκαλέσω τον εαυτό μου. 🥰
Αυτό το παιχνίδι βοηθά στην απελευθέρωση
Καλό παιχνίδι για να περάσει η ώρα...παίζοντας για πόντους στο Current.
Συντριβές... πολλά
πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι
Riverside Merge - Build a City Geduldsspiele iqf
Είναι αρκετά διασκεδαστικό
Δεν είναι τόσο κακό παιχνίδι. Μακάρι να είχες περισσότερη ενέργεια για να παίξεις περισσότερο. Φεύγει στα γρήγορα.
Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια παιδιά κρατήστε τα να έρχονται Παίζω κάθε μέρα .δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω αυτά τα παιχνίδια αγαπώ τα κάντε περισσότερα παρακαλώ παιδιά ζώα αυτά και εκθέσεις συγχωνεύουν καλά παιχνίδια για να παίξετε.
Falcon Squad: Galaxy Attack Παιχνίδια arcade vfym
Θα σου έδινα περισσότερα αστέρια γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, μου αρέσει να το παίζω αλλά έχω κολλήσει στο επίπεδο 23. Πήρα το στήθος για να αγαπήσω αλλά δεν θα φύγει από το επίπεδο 23 και επιτρέψτε μου να ανοίξω το νέο επίπεδο στο next world 24 τι συμβαίνει δεν θα ενημερωθεί αλλά δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο 24 Έχω τελειώσει τελείως με το επίπεδο 23 αλλά δεν θα πάει στο επίπεδο 24 παρακαλώ βοηθήστε να δώσετε περισσότερα αστέρια μετά την ενημέρωση
Θα του έδινε καλύτερη βαθμολογία, αλλά ο βαθμός εμπειρίας κολλάει και μην ανεβείτε επίπεδο και δεν υπάρχει κάτι νέο να διορθωθεί, οπότε ποιος είναι ο λόγος να συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι
Πολύ ενοχλητικό αφού περάσει το σεμινάριο, παγώνει συνεχώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Διασκεδαστικό σκληρό παιχνίδι
Riverside Merge Slagalice gys
Είναι παρόμοιο με τη βίλα Merge, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για την επαναφόρτιση των αντικειμένων, τόσες πολλές προσθήκες. Νομίζω ότι θα είναι πιο κερδοφόρο αν ο παίκτης μπορεί να παίξει το παιχνίδι όσο θέλει, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Είναι διασκεδαστικό για μένα, το μόνο πρόβλημα, όπως βλέπω είναι πολύς χρόνος για να επαναφορτιστεί, ότι μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι. Ορισμένες προσθήκες δεν λειτουργούν.
Καλός. Αλλά σε κάθε μυλόπετρα όπου ανοίγετε μια νέα θέση στο ταμπλό δεν θα ανοίξει για μερικές μέρες και χάνω όλα τα αστέρια μου. Πραγματικά κακό σφάλμα.
Το λατρεύω
Riverside Merge Пъзели tas
Ανυπομονώ να μπω στην πόλη
Διασκεδαστικό, μου αρέσει
Απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί θα βάζατε επίπεδα που δεν μπορείτε να φτάσετε. Κολλημένος στα 23 με το "όσο μακριά μπορείτε να πάτε" θα ήθελα να πάρω τα υπόλοιπα αν ανοίξουν τα δύο.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά έφτιαξα ολόκληρη την περιοχή του χάρτη τώρα δεν υπάρχει τίποτα να κάνω εκτός από τη συγχώνευση πραγμάτων.
Διασκεδαστικό παιχνίδι ανοικοδόμησης μιας ολόκληρης πόλης ενώ ταιριάζουν.
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή
Το αγαπώ με χαλαρώνει
Μου αρέσει το παιχνίδι
Παρακολούθηση διαφημίσεων. Το να κερδίσετε αντικείμενα είναι ωραίο αν η διαφήμιση έκλεινε όταν τελειώσει, αντί να σας στείλει να εγκαταστήσετε τη διαφήμιση! ΟΥΓΧ
Μου άρεσε το παιχνίδι μέχρι που άρχισε να εμφανίζει διαφημίσεις τυχαία. Δεν με πειράζει να παρακολουθώ διαφημίσεις όταν κάνω κλικ για να παρακολουθήσω μία, αλλά το να τις ρίχνω σε άτομα τυχαία είναι απαγορευτικό από εμένα. Και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω χρήματα σε ένα παιχνίδι που μόλις εγκατέστησα. Άλλο ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι που καταστράφηκε από την απληστία.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Είμαι εθισμένος σε αυτό και ανυπομονώ να δω τι θα ακολουθήσει!
Λατρεύω το παιχνίδι να πω τουλάχιστον το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το γεγονός ότι σας τελειώνει ο χώρος για αυτά που χρειάζεστε για να συγχωνεύσετε και εάν δεν χρησιμοποιείτε μετρητά για να αγοράσετε διαμάντια ή αποθήκευση, τότε έχετε κολλήσει και πρέπει να πουλήστε πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε για να βρείτε χώρο.Μέχρι στιγμής είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά πολλά παιχνίδια συγχώνευσης που έχω παίξει, βρήκα ένα σημείο που δεν μπορούσα να καταλάβω πώς να το ξεπεράσω. Ο Θεός να σας έχει καλά και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Διασκεδαστικό προς το παρόν
Δεν προλαβαίνεις να παίξεις Τελειώνει η ενέργεια Απεγκατάσταση!
Το λατρεύω!!!
Σε πολλές αναγκαστικές διαφημίσεις
Riverside Merge புதிர் sne
สสุุดี ภภพ สวย สดใส ตตต เพเพะะ ต้ต้ง เปิดเเปิดเ็ต ขณะขณะเด้เด้ทำมมมขัดหวะหวะ บเลยมย ็็็็เลยเลยเลยไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหลไหล
Riverside Merge Παιχνίδια παζλ xuel
Διασκεδαστική διασκέδαση διασκέδαση
Αυτό το παιχνίδι δεν μοιάζει καθόλου με το demo σε διαφημίσεις Horrible
Πολύ καλό παιχνίδι